Mini tort de ciocolata - un desert elegant si savuros, cu crema fina si zmeura proaspata este perfect pentru ocazii speciale sau atunci cand vrei sa impresionezi cu ceva dulce. Straturile de blat pufos cu cacao alterneaza cu o crema aerata de ciocolata, iar decorul cu zmeura si frisca ii da un aer rafinat si festiv.
Bate ouale cu zaharul pana se albesc si isi tripleaza volumul. Adauga faina cernuta, cacaoa, praful de copt si sarea, amestecand usor. Toarna compozitia intr-o tava tapetata si coace la 180°C timp de 20-25 minute. Lasa blatul sa se raceasca, apoi taie/decupeaza rondele de aceeasi dimensiune. Pregateste crema: bate frisca lichida, adauga ciocolata topita si racita si zaharul pudra, apoi mixeaza pana devine spumoasa. Monteaza tortuletul: blat – crema – blat – crema – blat. Decoreaza cu frisca, zmeura si fulgi de ciocolata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii