Curatam pestele, il spalam apoi il condimentam si il invelim in folie cum am facut eu.
Daca nu doriti sa il puneti in folie si il puneti asa direct pe gratar, ungeti gratarul cu putina grasime si neaparat gratarul sa fie incins ca pestele sa nu se lipeasca. Il intoarcem pe ambele parti pana cand este gata, relativ pestele se face repede asa ca nu e nevoie de mult timp de preparare.
Separat fierbem cartofii cu putin delikat, dupa fierbere ii amestecam cu putin unt si daca doriti presarati putin marar sau patrunjel verde proaspat tocat.
Pe un platou asezam cateva frunze de salata verde, peste ea punem scrumbia, langa asezam cartofii nature. Ornam cu cateva feliute de lamaie si ridichi.
La servire stoarcem zeama de lamaie deasupra pestelui si. . . . Pofta buna!
Eu am servit o parte cu multa lamaie si o parte cu mamaliga si mujdei de usturoi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii