Marinata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 Kg macrou
  • 2 cani de apa
  • 1 cana otet
  • foi de dafin
  • seminte de mustar
  • boabe de piper
  • sare
  • piper
  • putin ulei

Mod de preparare

Macroul se curata bine si se taie rondele. Intr-o tava de cuptor cu marginile mai inalte, se pune foarte putin ulei, se se adauga semintele de mustar, piperul boabe, foile de dafin si se astupa pestele cu 2 cani de apa si una de otet. Pestele in prealabil a fost cundimentat cu sare si piper. Se baga la cuptor doua ore la foc mic.
Se serveste rece pe un platou ornat cu salata verde. Pofta buna! ! ! ! Pentru persoanele carora le place pestele, va asigur ca este o reteta deosebit de buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa