Ingrediente
● Ingrediente : |
● fileuri de Pangasius |
● cotlet de rechin |
● 1 lamaie |
● 200 ml vin alb sec |
● 4 catei usturoi |
● sare, delikat, piper alb |
● faina |
● ulei ptr prajit |
Mod de preparare
Preparare :
Fileurile si cotletul le condimentam cu sare, delikat si piper alb. Intr-un vas punem zeama de la o lamaie cei 200 ml vin si usturoiul pisat. Asezam bucatile de peste in aceasta marinata si o lasam acoperita la rece pentru 3-4 ore.
Intr-o farfurie punem cateva linguri de faina si fileurile le dam prin faina. Punem uleiul la incins si prajim cotletul mai intai . Apoi prajim fileurile panirate cu faina la foc mic pana devin aurii . Se serveste stropit cu zeama de lamaie sau cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cotlet de Rechin si file de Pangasius" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany