Vinete cu Sos de Iaurt si Usturoi

Complexitate
redusa
Vinete cu Sos de Iaurt si Usturoi

Ingrediente

  • doua vinete
  • putin ulei de masline
  • un iaurt
  • 2-3 catei de usturoi
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam vinetele, si le curatam de coaja dar nu in totalitate ci in felul urmator: curatam vanata pe lung si taiem o fasie de coaja si una nu, asa cum se vede in poza.

Apoi le taiem rondele, presaram sare pe ele si le punem la scurs pe hartie absorbanta timp de o jumatate de ora.

Dupa ce s-au scurs punem pe aragaz o tigaie teflonata, punem cateva picaturi de ulei si adaugam feliile de vinete si le lasam sa se faca pe ambele parti.

Intre timp pregatim sosul de iaurt astfel: pisam usturoiul, adaugam iaurtul si patrunjelul tocat marunt asezonam cu sare si piper si il dam la rece pana sunt gata vinetele.
Pe o farfurie se aseaza feliile de vinete si deasupra sosul de iaurt.
E o mancare usoara si rapida.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa