Vinete cu Sos de Iaurt si Usturoi

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

doua vinete
putin ulei de masline
un iaurt
2-3 catei de usturoi
cateva fire de patrunjel
sare
piper

Mod de preparare

Spalam vinetele, si le curatam de coaja dar nu in totalitate ci in felul urmator: curatam vanata pe lung si taiem o fasie de coaja si una nu, asa cum se vede in poza.

Apoi le taiem rondele, presaram sare pe ele si le punem la scurs pe hartie absorbanta timp de o jumatate de ora.

Dupa ce s-au scurs punem pe aragaz o tigaie teflonata, punem cateva picaturi de ulei si adaugam feliile de vinete si le lasam sa se faca pe ambele parti.

Intre timp pregatim sosul de iaurt astfel: pisam usturoiul, adaugam iaurtul si patrunjelul tocat marunt asezonam cu sare si piper si il dam la rece pana sunt gata vinetele.
Pe o farfurie se aseaza feliile de vinete si deasupra sosul de iaurt.
E o mancare usoara si rapida.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Vinete cu Sos de Iaurt si Usturoi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

andr33a
•  06.10.2009 15:18:49

cred ca este gustos asta fac eu acum :)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vinete cu Sos de Iaurt si Usturoi