Tocam varza julien, cu un cutit bine ascutit.
Turnam uleiul intr-o cratita, pornim focul si lasam sa se incinga putin.
Adaugam ceapa si lasam sa se caleasca putin, apoi punem varza, si o calim putin, pana se imoaie. Adaugam sucul de rosii, bulionul si apa. Amestecam bine, si lasam sa fiarba timp de 25-30 de minute pana se inmoaie bine varza.
La final, adaugam, condimentele, sare si piperul.
Oprim focul si adaugam mararul tocat. Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii