Se fierb brocolii max 9min. impreuna cu morcovii
Tortelinii se fierb si ele conform instructiunilor de pe ambalaj
se pune usturoi cu un pic de sare si cateva linguri de ulei se amesteca, se face ca o maioneza cand e gata se pune peste el aprox 400 grame iaurt
Cand e gata fiert brocoli se zdrobeste cu blenderul se lasa un pic la racit si se pune peste iaurt.
Se da gust cu sare si busuioc morcovi se scot si ei odata cu brocoli si se taie cubulete
Sosul format din brocoliii, iaurt si usturoi se pune peste tortelinii se decoreaza cu morcovii, cascaval si restul de iaurt simplu ramas. Pofta buna
Se servesc calde cu un vin alb
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii