Ingrediente

1kg de ciuperci albe,
1 ardei, o ceapa verde,
ulei,
sare, piper,
faina,
lapte
smantana/frisca nebatuta
patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Pt o CURATARE mai buna a ciupercilor se face in felul urmator:se umple un vas cu apa calda si se pune o lingura de faina,apoi se introduc ciupercile si se lasa 10 minute. Acest proces ajuta ciupercile sa se curete mai bine de pamantul ramas.

PREPARAREA:
Ceapa si ardeiul se toaca marunt.Ciupercile dupa spalare si curatare se taie fasii,apoi se calesc in ulei impreuna cu ceapa si ardeiul si se lasa sa fiarba 10 minute la foc potrivit. Dupa fierbere se face ingroseala cu o lingura de faina si putina lapte, dupa care se intoduce in tocanita.

In tocanita se adauga putina smantana sau frisca nebatuta(da un gust excelent)si in cele din urma, patrunjelul verde si ...gata!!!

POFTA BUNA!
Am 21 de ani dar am destula experienta in arta culinara! Poate vi se pare absurd ca am mentionat de frisca nebatuta, dar credeti-ma da un gust desavarsit.

Recomand aceasta retete tuturor celor care au probleme intestinale (constipatie,balonare).
Tocanita de ciuperci se poate servi cu succes cu mamaliguta sau paste.

VA SFATUIESC CU DRAG SA INCERCATI ACEASTA RETETA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

daciana_florina
•  02.02.2011 19:35:33

Si a mea e pe foc acum!:D

deeea
•  10.09.2009 13:47:03

fffffffff buna!!!!!

nicolebarbu
•  14.07.2009 14:33:37

exceptionala !!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de ciuperci