Spalam bine stevia si o fierbem in apa cu sare. Orezul il calim cu ceapa tocata marunt si delikatul, adaugand cate o cana de apa pana acesta e fiert bine.
Dupa ce am scurs stevia o tocam marunt si amestecam cu orezul fiert.
Pofta buna!
Se poate servi si rece!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPentru ca implinesc 800 de retete trebuia sa sarbatoresc cu un tort. Unul de post, cu gust intens de ciocolata si aroma de...
Desert tort de post cu ciocolata si piersici-reteta nr 800Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii