Fierbeti sparanghelul in apa cu sare, dar nu asa mult, sa nu fie prea moale. Il scurgeti bine si il puneti intr-o tava unsa cu putin unt.
Deasupra puneti cateva bucatele de unt, sunca taiata fasii si branza sau cascavalul. Deasupra turnati oul batut cu sare, piper si un varf de oregan sau cimbru uscat, presarati cu branza parmezan ras.
Coaceti in cuptorul incalzit la foc mai vioi cam 10 minute, pana se topeste bine branza.
Prajiturele fine cu nuci, ness, ciocolata si vanilie! Va servesc cu drag!
Prajiturele cu doua creme - reteta nr.400Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii