Sparanghel cu Sunca si Branza

Postat pe: 19-09-2010
(0)

Ingrediente

400 g sparanghel
2-3 felii de sunca
50-70 g de branza Provolone, Fontina (branzeturi italiane) sau cascaval
1 ou
parmezan
sare si piper
oregan sau cimbru

Mod de preparare

Fierbeti sparanghelul in apa cu sare, dar nu asa mult, sa nu fie prea moale. Il scurgeti bine si il puneti intr-o tava unsa cu putin unt.

Deasupra puneti cateva bucatele de unt, sunca taiata fasii si branza sau cascavalul. Deasupra turnati oul batut cu sare, piper si un varf de oregan sau cimbru uscat, presarati cu branza parmezan ras.

Coaceti in cuptorul incalzit la foc mai vioi cam 10 minute, pana se topeste bine branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sparanghel cu Sunca si Branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sparanghel cu Sunca si Branza