Ingrediente

spanac 1,5 kg
ulei
faina alba 2 linguri
usturaoi 2-3 catei
boia de ardei dulce
vegeta
piper
lapte 750 ml
2 lingurite de otet

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Se alege spanacul si se spala in 3-4 ape. Se pune la fiert apa cu sare si cand clocoteste se adauga spanacul. Dupa ce a fiert se scurge in strecuratoare si se clateste cu apa rece. Se toaca spanacul marunt sau se da prin masina de tocat carne. Se incinge uleiul intr o cratita se adauga faina si cateii de usturoi pisati, se adauga boia de ardei si spanacul tocat. Se amesteca si se adauga laptele. Se lasa sa dea cateva clocote se adauga vegeta si piper si 2 lingurite de otet (cine vrea mai acrisor poate sa isi mai puna).

Se serveste cu ochiuri prajite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spanac Scazut" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

carla27carla
•  29.03.2009 15:55:06

foarte bun ,de post se poate face cu apa in loc de la[pte

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spanac Scazut