Spalati spanacul, il opariti in apa cu sare 10 min., apoi se pune in strecuratoare. Dupa ce s-a stors se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga faina desfacuta intr-o ceasca cu apa si lasi compozitia sa se lege, amestecand din cand in cand. Pui o lingura de tomate, potrivesti de sare, piper si dai spanacul de o parte.
Fierbi soia in apa cu delicat 10 min. Dupa care o pui la scurs in strecuratoare.
Ceapa taiata marunt impreuna cu morcovul razuit se calesc in ulei, se adauga soia, pasta de tomate, sare, piper dupa gust si lasi pe foc inca 10-15 min.
Ungi un vas cu margarina pui un strat de spanac, apoi toata compozitia de soia la sfarsit spanacul ramas si dai la cuptor pentru 20 min.
Este forte buna calda.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii