Speli conopida, o desfaci in buchetele apoi cureti morcovii si telina si le tai marunt. Calesti legumele in putin ulei si dupa 1-2 minute torni doua cani de supa preparata cu condimentul.
Potrivesti de sare si lasi sa fiarba la foc mic 20-30 de minute.
Dupa ce legumele au fiert, presari patrunjelul tocat si dai deoparte.
Pofta buna!
Poate fi luata in consideratie si ca mancare dietetica.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii