Se taie tofu cubulete, ciupercile marunt si varza fin.
Ceapa tocata se caleste in ulei cu apa si sare (eu sare n-am pus, ca aveau ciupercile din plin) se adauga ciupercile si se lasa pe foc cateva minute;
La sfarsit, se amesteca ceapa si ciupercile cu varza, tofu, sarea, piperul, verdeata, zeama de lamaie, menta si busuiocul.
Este foarte bun dupa ce sta cel putin 1/2 ora la rece.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii