Rulada de Soia Umpluta

Complexitate
redusa
Rulada de Soia Umpluta

Ingrediente

  • Compozitie rulada:
  • 300 g Soia granule
  • 120 g faina alba
  • 4-5 catei usturoi
  • 50 ml apa minerala
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru
  • Umplutura:
  • 1 pateu vegetal Mandy
  • orez cu ciuperci (http://wwwreteteculinarero/forum/discutii/orez_cu_ciuperci-6812/url)
  • 1- ardei kapia (e bun si ardeiul gras)
  • 1 dovlecel (pot si 2 eu doar unul am avut )
  • sare, piper alb dupa gust
  • patunjel verde proaspat sau uscat

Mod de preparare

Punem granulele de soia la fiert in apa cu sare timp de 30 minute. Strecuram si lasam la scurs dupa care stoarcem intre maini soia sa iasa bine apa.

Soia stoarsa o asezam intr-un vas, adaugam cei 120 g faina, usturoiul pisat (usturoi puteti adauga mai mult sau mai putin dupa gustul fiecaruia), sare, piper si cimbru. Amestecam pana se omogenizeaza totul, apoi treptat continuand amestecarea adaugam 50 ml apa minerala si 50 ml ulei pana se incorporeaza totul. Trebuie sa obtinem un amestec omogen.

Pateul il amestecam cu orezul preparat ca in reteta de mai sus condimentam cu sare, piper alb, patrunjel verde tocat. Intindem o folie de aluminiu pe care il ungem cu un strop de ulei si intindem pe ea compozitia de soia. Peste compozitie asezam umplutura de pateu cu orez si ciuperci. Peste aceasta umplutura asezam alternativ fasii de ardei kapia si dovlecel. Rulam folia in asa fel incat sa obtinem o rulada apoi o asezam intr-o tava de chec.

Dedesubtul ruladei turnam 50 ml apa, apoi dam tava la cuptorul preincalzit pebtru aproximativ 10 minute la foc mare. Desfacem apoi folia (dupa ce apa s-a evaporat ) si o lasam sa coaca mai departe stropind deasupra rulada cu un pic de ulei pana prinde deasupra o crusta maro aurie. In acest moment scoatem rulada din cuptor, o lasam sa se racoreasca, apoi o putem felia si servi.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
2
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
3
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
4
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Muffins cu inima de zmeura
Bucataras.RO

Muffins cu inima de zmeura

Fetita mea le adora,mai ales cand se ascunde in interior cate ceva placut pentru papilele gustative dar placute si pentru...

Muffins cu inima de zmeura
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola