Amestecam graul cu delikatul si il punem la fiert. Rosiile si dovleceii ii scobim pastrand interiorul. Morcovul se da prin razatoarea mare, ceapa se taie marunt. Din dovlecei pastram capatul cel mic si il maruntim. Amestecam morcovul cu ceapa, cu interiorul rosiilor, al dovleceilor, cu dovlecelul maruntit intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei, lasam sa fiarba in apa lor pana la evaporarea acesteia.
Graul il scurgem de apa si il amestecam cu legumele si cu mararul taiat marunt. Saram si piperam dupa gust. Umplem rosiile si dovleceii ii asezam intr-un vas termorezistent. Sucul de rosii il amestecam cu o cana de apa si varsam peste rosii si dovlecei. Dam la cuptor ca 30 min la foc mijlociu (depinde de fiecare cuptor).
Servim cu putina smantana.
Pofta mare!
TataZmeu după o plimbare prin piață, a aterizat acasă cu o sacoșă de fasole lată, din aia faină galbenă și...
Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock PotO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii