Ingrediente

Mod de preparare

1. Lasati painea sa se usuce pe o foaie de hartie, timp de 3-4 zile, intorcand-o zilnic.

2. Folosind o razatoare metalica patrata sau un mixer puternic, radeti painea pana pesmetul are marimea unui bob de orez, dar nu mai mic.
Este un preparat usor, dar care are o durata de mai multe zile.

Sfat:
-pastrati pesmetul intr-un borcan sau intr-o cutie inchisa ermetic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pesmet de Casa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pesmet de Casa