Mancarica de vinete

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete
  • 2 cepe potrivite
  • 5 ardei grasi copti
  • 2 rosii potrivite sau 2 linguri de pasta de rosii
  • 1 lingurita delikat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se coc vinetele se curata si te taie fasii late de 1 cm. Ceapa tocata solzisori se caleste impreuna cu rosiile (copate si ele atat cat sa se le putem decoji usor) taiate cubulete. Ardeii copti si curatati se taie fasii si se adauga cand ceapa e calita cu rosiile. Se adauga si vinetele si un pahar de apa si se lasa sa fiarba pana scade apa. Se codimenteaza dupa gust !
Se serveste calda!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc