Ingrediente

1 kg de ciuperci champinion
o legatura de usturoi verde
o legatura ceapa verde
marar
3 linguri pasta de rosii
sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se curata ciupercile si le spalam foarte bine. Le tocam si le punem la calit codimentate dupa gust. Cand a scazut zeama ce o lasa adaugam pasta de rosii si mai lasa un minut la foc potrivit.

Adaugam ceapa si usturoiul tocate fin si mai lasam sa se inabuse un minut.

Dupa ce stingem focul adaugam mararul.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mancare de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  12.08.2008 14:27:35

Buna reteta!Am vazut ca ai multe retete cu ciuperci.Si noua ne plac,asa ca in drumetiile noastre prin Apuseni(si nu numai) culegem si pregatim multe feluri de ciuperci.Mi-ai dat o idee de a posta aici cateva retete

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mancare de ciuperci