E vremea gratarelor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa mancam numai carne sau derivate din carne ... asa de bine cade o portie de legume la gratar, reteta vazuta la Laura Laurentiu si pe care am executat-o deindata.
Se taie legumele in rondele. Le-am taiat asa fiindca am vrut sa folosesc betisoarele, dar se pot taia si longitudinal daca folositi direct pe grill.
Se ung feliile cu ulei cu pensula de silicon si se aseaza pe betele ptr gratar.
Am pus betele pe grilul infierbantat si dupa ce le-am facut le-am intors pe partea cealalta.
Se inteapa cu furculita din cand in cand ptr a incerca daca s-au facut.
Se mixeaza ingredientele pentru sos.
Cand s-au facut legumele se iau de pe grill si se toarna sosul peste.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii