Se pune nautul in apa, cu bicarbonat, la inmuiat, pentru 14-16 ore. Nautul trebuie sa se fragezeasca, intrucat nu va fi fiert deloc.
Se spala nautul, se scurge de apa, si se baga in vasul de la robot, impreuna cu ceapa si usturoiul.
Se ameteste bine de tot, pana devine ca o pasta. Trebuie sa-l tot dati de pe perteii vasului, pana se macina bine de tot.
Se adauga restul ingredientelor, patrunjelul tocat, si se formeaza chiftelute, care se prajesc in ulei sau se baga la cuptor.
Se serveste cu sos de usturoi.
Ultimele doua poze sunt de la varianta cu zucchini. Aceleasi ingrediente, plus un zucchini ras.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaTocănița de hribi cu legume este o explozie de arome și texturi, perfectă pentru a încânta papilele gustative chiar și...
Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de postReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii