Ingrediente

2-3 dovlecei (micuti, cruzi, subtirei)
2-3 oua
putina sare
faina alba (sau neagra)
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Dovleceii se curata, se spala si se taie felii subtiri. Se presara cu putina sare si se lasa putin sa stea. Ouale se bat bine, se adauga putina sare. Pe o farfurie se pune putina faina. si feliutele de dovlecei se dau prin faina si apoi prin ou.

Pe aragaz se pune tigaia cu ulei si in momentul in care s-a incins se pun feliutele de dovlecel la prajit.
Se pot servi cu rosii, castraveti, ardei, patrunjel!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dovlecel Pane" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mihaela81
•  07.08.2012 02:46:00

o reteta simpla si eficace,imi place si aprezentarea in farfurie!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dovlecel Pane