Dovlecei Umpluti Cu Orez Si Gris

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

5 dovlecei
1 ceasca de orez
1 morcov
1 ceapa
3 linguri sos de rosii
2-3 linguri de ulei
1 legatura de marar
1 lingurita de gris sau pesmet
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Dovleceii se curata, se taie in jumatate pe lung, se scobesc de miez cu atentie ca sa nu se strice peretii. Ceapa si morcovul tocate marunt se calesc, se adauga orezul, miezul de dovlecei si se stinge cu 3 cesti de apa.

Se adauga o lingurita de gris sau pesmet, mararul tocat marunt, se potriveste de sare si piper. Aceasta umplutura se da la cuptor 25 minute, pina se umfla bine orezul. Se raceste si se umplu dovleceii cu aceasta compozitie.

Se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se lasa la cuptor pina se rumenesc. Dupa ce s-au rumenit, se toarna peste ei sosul de rosii si se mai lasa 10 minute la cuptor. In umplutura se pot adauga 200 gr de ciuperci taiate marunt.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dovlecei Umpluti Cu Orez Si Gris" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dovlecei Umpluti Cu Orez Si Gris