Cum se Obtin Batoanele si Cubuletele de Morcovi

Complexitate
redusa
Cum se Obtin Batoanele si Cubuletele de Morcovi

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pasul 1: Indepartati coaja morcovului, prin razuire cu un cutit sau folosind unul special pentru curatat legume. Cu un cutit de bucatarie indepartati partea cu frunze si capetele radacinoase, daca acestea sunt prezente.

    Pasul 2: Taiati morcovul in mai multe bucati de aproximativ 7- 8 cm lungime.

    Pasul 3: Realizati cate o margine plata, taind cate o felie subtire de-a lungul fiecarei bucati de morcov. Intoarceti bucata cu partea plata in jos pentru a avea stabilitate in timpul urmatoarelor operatiuni.

    Pasul 4: Taiati pe lungime bucatile de morcovi, in felii de grosimea dorita, de regula, cu o latime de aproximativ 6- 12 mm.

    Pasul 5: Alaturati 2- 3 felii de morcovi, intoarceti-le si taiati, tot pe lungime, in batoane, la fel de groase ca si feliile. Folositi batoanele ca atare sau taiati-le cubulete.

    Pasul 6: Alaturati mai multe batoane si taiati-le transversal. Cubuletele de morcovi astfel obtinute se vor gati deodata, uniform si sunt aspectuoase..

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Cornulete fragede cu bors

    Cornulete fragede cu bors

    Cornulete fragede cu bors
    Salata de fasole alba cu legume

    Salata de fasole alba cu legume

    Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

    Salata de fasole alba cu legume
    Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

    Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

    Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)