Ciuperci umplute la tava

Postat pe: 04-10-2010
(1)

Ingrediente

1 kg de ciuperci proaspete
2 cepe
1 legatura de patrunjel verde
130 ml smantana grasa
3 linguri de pesmet
200 g cascaval ras
sare, piper
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se spala ciupercile, eu le-am si scobit. Tocam marunt piciorusele si ce a rezultat din scobit, tocam cepele si le punem impreuna la calit in foarte putin ulei. Apoi adaugam patrunjelul,urmeaza smantana, condimentele. Lasam pana scad putin, la sfarsit adaugam pesmetul.

Umplem ciupercile cu aceasta compozitia si punem in tava de yena. Radem cascaval deasupra si dam la cuptor unde lasam cat vrem sa fie de rumenit.

Eu la inceput am pus ciupercile in tava normala in care am pus hartie de copt apoi le-am mutat in tava de yena dreptunghiulara deoarece vroiam sa fie lipite una de alta sa se prinda mai bine cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci umplute la tava" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mill_fleur
•  16.01.2009 01:05:05

sunt excelente ciupercile umplute! prepar frecvent asa ceva si le umplu cu ce am prin frigider...se papa fara mofturi de toata lumea :)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci umplute la tava