Se spala ciupercile, eu le-am si scobit. Tocam marunt piciorusele si ce a rezultat din scobit, tocam cepele si le punem impreuna la calit in foarte putin ulei. Apoi adaugam patrunjelul,urmeaza smantana, condimentele. Lasam pana scad putin, la sfarsit adaugam pesmetul.
Umplem ciupercile cu aceasta compozitia si punem in tava de yena. Radem cascaval deasupra si dam la cuptor unde lasam cat vrem sa fie de rumenit.
Eu la inceput am pus ciupercile in tava normala in care am pus hartie de copt apoi le-am mutat in tava de yena dreptunghiulara deoarece vroiam sa fie lipite una de alta sa se prinda mai bine cascavalul.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii