Ciupercile bine spalate, taiate in feli mai mari se inabusa in unt, acoperite la foc mic pana se inmoaie si apa lor scade, daca nu sa muiat se mai adauga apa. Cand sunt gata se adauga vegeta sau sare si piper dupa gust, marar si patrunjel amestecandu-se de citeva ori ca sa-si insusasca mai bine aroma, apoi se iau la o parte si se acresc dupa gust cu zeama de lamiie.
Se servesc calde sau reci ca fel intii sau asociate cu piure de cartofi.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii