Ciulama de Ciuperci III

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1/2 kg ciuperci albe de padure sau de cultura
50 g unt
25 g faina
100 ml smintina
o ceapa
marar
patrunjel
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Ciupercile, curatate si bine spalate, se taie in felii mari si se fierb acoperite, 30 minute, intr-o cratita cu 1/4 l apa clocotita, la foc mic, impreuna cu ceapa taiata in sferturi, pina cind ciupercile se moaie bine, scotindu-se apoi ceapa. Faina se freaca cu o lingura de apa rece desertindu-se peste ciuperci cu care se amesteca, lasind sa fiarba citeva clocote ca sa se lege putin sosul, apoi cratita se ia de pe foc. Smantina batuta cu o lingura de apa rece se amesteca cu sosul fierbinte, potrivindu-se gustul cu sare. Deasupra se pun bucatele de unt, frunze de marar si patrunjel taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciulama de Ciuperci III" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

victoriatarsen
•  01.03.2013 13:41:17

am fåcut la musafiri asa ceva . Au iesit foarte, foarte bune .

christyansen
•  11.03.2011 18:15:58

am servit la cineva si am sa fac si eu

christyansen
•  11.03.2011 18:13:26

minune de bune

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciulama de Ciuperci III