Ciulama de Ciuperci III

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1/2 kg ciuperci albe de padure sau de cultura
50 g unt
25 g faina
100 ml smintina
o ceapa
marar
patrunjel
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Ciupercile, curatate si bine spalate, se taie in felii mari si se fierb acoperite, 30 minute, intr-o cratita cu 1/4 l apa clocotita, la foc mic, impreuna cu ceapa taiata in sferturi, pina cind ciupercile se moaie bine, scotindu-se apoi ceapa. Faina se freaca cu o lingura de apa rece desertindu-se peste ciuperci cu care se amesteca, lasind sa fiarba citeva clocote ca sa se lege putin sosul, apoi cratita se ia de pe foc. Smantina batuta cu o lingura de apa rece se amesteca cu sosul fierbinte, potrivindu-se gustul cu sare. Deasupra se pun bucatele de unt, frunze de marar si patrunjel taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciulama de Ciuperci III" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

victoriatarsen
•  01.03.2013 13:41:17

am fåcut la musafiri asa ceva . Au iesit foarte, foarte bune .

christyansen
•  11.03.2011 18:15:58

am servit la cineva si am sa fac si eu

christyansen
•  11.03.2011 18:13:26

minune de bune

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciulama de Ciuperci III