Ingrediente

1 cutie de ciuperci
1 ceapa
2 linguri faina
200 ml de smantana lichida

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se taie ceapa marunt si se pune la prajit. Cand devine aurie se scurg ciupercile si se adauga. Se adauga sare si condimente dupa gust si se prajesc bine. Se adauga faina si smantana si se amesteca bine. Se mai lasa 10-15 minute la fic mic si se adauga patrunjel proaspat.
Se serveste fierbinte si mamaliguta aburinda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciulama de Ciuperci I" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

victoriatarsen
•  17.09.2013 11:20:59

Se poate face si cu ciuperci proaspete .Mincarea e la fel de gustoaså .

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciulama de Ciuperci I