Spalam dovlecelul, il stergem si il taiem felii subtiri (ori cu razatoare speciala de feliat, ori cu un robot de bucatarie cu lama speciala de feliat).
Feliile obtinute le saram usor si le lasam 10 minute pana lasa apa, apoi le stergem cu un servetele de bucatarie si le asezam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
Feliile de dovlecel le asezam una langa alta, putin suprapuse (sodateste) apoi condimentam cu piper si ii stropim cu ulei de masline (daca ii doriti mai sarati puteti sa le mai puneti sare, dar avand ii vedere ca am pus sare la inceput am evitat acest lucru).
Dam la cuptor pentru jumate de ora intorcand tava din 10 in 10 minute sa nu se arda, eu i-am lasat putin cam mult: d
Buni pentru cei care vor sa fie in forma pe perioada verii!
Noi i-am servit alaturi de chiftelute din piept de pui la cuptor!
Sa aveti pofta!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAstazi vom prepara un milkshake super simplu, rapid si foarte racoritor: Milkshake din zmeura si banana, ideal pentru micul...
Milkshake cu zmeura si bananaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii