Se curata cartofii, se spala si taie in patru (daca sunt marunti ii lasam intregi). Ceapa o taiem marunt si o calim pe 100 ml ulei, adaugam cartofii si condimentam cu sare si piper (optional se poate pune si delikat). Ii calim circa 5 minute mai departe impreuna, invartind mereu, sa nu se prinda. Tocam patrunjelul verde, il punem peste cartofi si adaugam circa 200 ml apa. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa fiarba pana scade apa.
Se pot manca ca atare sau se pot folosi ca si garnitura langa diverse fripturi sau tocanite.
Pofta Buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaZacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...
Zacusca de vinete – cu legume tocate maruntAstazi te voi invata o reteta ca la mama mea acasa, cu iz de studentie si voie buna. E printre primele retete pe care le-am...
Ostropel de pui ca la mama acasaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii