Cartofi Noi

Complexitate
redusa
Cartofi Noi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi
  • 2 buc ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • delikat
  • 100 ml ulei
  • 200 ml apa (la nevoie daca cartofii nu lasa apa suficienta)

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala si taie in patru (daca sunt marunti ii lasam intregi). Ceapa o taiem marunt si o calim pe 100 ml ulei, adaugam cartofii si condimentam cu sare si piper (optional se poate pune si delikat). Ii calim circa 5 minute mai departe impreuna, invartind mereu, sa nu se prinda. Tocam patrunjelul verde, il punem peste cartofi si adaugam circa 200 ml apa. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa fiarba pana scade apa.

Se pot manca ca atare sau se pot folosi ca si garnitura langa diverse fripturi sau tocanite.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc