Ingrediente
● 16 bucati cannelloni |
● Umplutura: |
● 10 ciuperci marisoare (champignon) 2 cepe mari |
● 4 catei de usturoi |
● o jumatate de conserva rosii intregi sau bucati |
● Sosuri: |
● 250ml suc de rosii |
● 250ml apa |
● 300ml lapte |
● 2 linguri de faina |
● 200g cascaval ras |
● condimente dupa preferinte |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Se toaca ceapa si se pune la calit in ulei. Dupa cateva minute se adauga usturoiul tocat, iar apoi ciupercile tocate si se acopera. Cand s-au immuiat ciupercile, se adauga rosiile tocate, si condimente dupa gust (sare, piper, busuioc, oregano).
Pentru sosul rosu se amesteca sucul de rosii cu sare, busuioc, oregano, se adauga apa si se toarna in vasul ce urmeaza sa-l bagati la cuptor.
Laptele se pune la fiert cu putina sare. Faina se omogenizeaza cu cateva linguri de lichid si se toarna in laptele de pe foc cand acesta fierbe. Se amesteca, la foc mic, pana se leaga (ca o smantana lichida). Se ia vasul de pe foc, se adauga condimente dupa preferinte si 2-3 linguri de cascaval ras.
Tuburile de cannelloni se umplu cu tocatura de ciuperci, si se aseaza la rand in sosul din vas. Daca va ramane tocatura, sau sos de la ea, turnati in tava dupa ca ati terminat de aranjat tuburile. Se toarna peste ele sosul alb, se presara cascavalul ras, se acopera cu o folie de aluminiu sau cu capacul vasului si se da la cuptor (30 min la 180 grade).
Din aceasta cantitate ies 4-5 portii.
Tuburile de cannelloni trebuie sa aiba suficient lichid in jur pentru a se putea hidrata. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cannelloni cu Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Pentru sosul rosu se amesteca sucul de rosii cu sare, busuioc, oregano, se adauga apa si se toarna in vasul ce urmeaza sa-l bagati la cuptor.
Laptele se pune la fiert cu putina sare. Faina se omogenizeaza cu cateva linguri de lichid si se toarna in laptele de pe foc cand acesta fierbe. Se amesteca, la foc mic, pana se leaga (ca o smantana lichida). Se ia vasul de pe foc, se adauga condimente dupa preferinte si 2-3 linguri de cascaval ras.
Tuburile de cannelloni se umplu cu tocatura de ciuperci, si se aseaza la rand in sosul din vas. Daca va ramane tocatura, sau sos de la ea, turnati in tava dupa ca ati terminat de aranjat tuburile. Se toarna peste ele sosul alb, se presara cascavalul ras, se acopera cu o folie de aluminiu sau cu capacul vasului si se da la cuptor (30 min la 180 grade).
Din aceasta cantitate ies 4-5 portii.
Tuburile de cannelloni trebuie sa aiba suficient lichid in jur pentru a se putea hidrata. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cannelloni cu Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany