Alge cu Paste si Legume

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

o mana de alge
200 gr paste
2 morcovi
1 chuchu (sau inlocuiti cu varza bruxelles)
o cutie de ciuperci champion
1 cutie smantana de soia

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se fierb pastele conform instructiunilor, punem si legumele curatate la fiert cu putina sare, calim ciupercile in 2 linguri ulei de masline si putin delikat.

Algele le punem intr-un vas cu apa calduta si lasam 10 min. (se vor umfla mult, practic se fac de 3 ori mai mari)

Cand sunt gata legumele si pastele, ungem o tava cu putina margarina si punem pastele fierte, pe urma legumele taiate rondele, ciupercile si ultimul strat de alege, condimentam cu putina sare, piper si turnam smantana de soia peste, dam la cuptor pt 20 min.
Reteta e usor de facut si merge foarte bine acuma in post
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Alge cu Paste si Legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

djprometeu
•  04.02.2009 16:13:48

puteti inlocuii ciuperciile din conserva cu cele proaspete. sunt mult mai bune!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Alge cu Paste si Legume