Raci rasol

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Raci 60 buc
morcovi 150 g
ceapa 150 g
albitura 100 g
otet 40 ml
sos de usturoi 400 g
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Racii se spala bine cu o perie, se scot intestinele prin coada, se pun la fiert in apa cu sare, se adauga morcovii, albitura, ceapa, otetul, sarea si piperul boabe. Se fierb circa 30 min.
Se servesc cu sos de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Raci rasol" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Raci rasol