Piept de Curcan cu Ciuperci si Cascaval

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

600 g file piept de curcan
60 g faina
4 linguri ulei
o ceapa rosie
100 g ciuperci
100 g sunca
100 g mazare fiarta
o legatura de patrunjel
25 ml lapte
8 felii subtiri de cascaval
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Carnea se taie in 8 felii subtiri, se bate usor, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in ulei incins. Cand feliile sunt rumenite, se aseaza intr-un vas termorezistent. Ceapa se toaca marunt si se caleste, in uleiul de la carne, impreuna cu ciupercile taiate feliute. Se lasa pe foc cateva minute, amestecand incontinuu, iar la final se pune mazarea fiarta si piperul. Se toarna laptele, incet-incet, lasand pe foc 1-2 minute amestecand bine.

Deasupra fiecarei felii de carne se aseaza cate o felie de cascaval. apoi se pune compozitia de ciuperci si se da totul la cuptor, la foc potrivit, cateva minute.

Eu am servit carnea cu budinca de spanac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Curcan cu Ciuperci si Cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Curcan cu Ciuperci si Cascaval