Macaroane cu carne (Pastitada)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1kg carne de vita
1 ceapa tocata marunt
3 catei de usturoi taiati in bucatele mai mari
1 pahar de vin (100-150 gr )
400 de grame rosii in bulion
scortisoara
5-6 cuisoare
2-3 foi de dafin
ulei de masline
sare
piper
500 de gr macaroane
1 ceasca de branza rasa ( cascaval, sau ce vreti voi)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se taie carnea in bucatele si in fiecare bucata de carne se baga o bucata de usturoi!
Intr-o cratita se pune uleiul, apoi ceapa la calit, adaugam apoi carnea si lasam sa se ``prajeasca`` putin!
Se pune apoi vinul, rosiile, scortisoara, cuisoarele,foile de dafin, sare ,piper , 2 pahare de apa si lasam sa fiarba la foc mic pana fierbe carnea si se ingroasa sosul, adaugand daca este nevoie inca putina apa,pentru a ramane destul sos!

Separat fierbem macaroanele si cand este gata sosul punem in farfurie macaroane, deasupra carne cu sos si presaram branza rasa!
Sosul cu carne se poate servi alaturi de orice paste si cu garnitura de orez!
Iese delicioasa , daca aveti rabdare si lasati sosul sa fiarba la foc mic!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Macaroane cu carne (Pastitada)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Macaroane cu carne (Pastitada)