Fierbeti cartofii partial (pe 3 sferturi, ar trebui sa fie usor nefacuti). Scurgeti-i si puneti-i intr-un vas pentru cuptor.
Separat amestecati untul topit cu zeama de lamaie, mararul si sare si piper dupa gust. Ungeti cartofii cu acest suc. Dati la cuptor pentru 5 minute, la 180 de grade. (se rumenesc un pic).
Intre timp, pregatiti somonul. Condimentati-l cu sare si piper si infasurati-l in feliile de prosciutto.
Puneti-l deasupra cartofilor si dati inapoi la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana cand pestele e facut si prosciutto capata o culoare aurie.
Daca nu va place mararul, il puteti inlocui cu busuioc sau tarhon.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraSa le spunem briose foarte gustoase si usor mai dietetice.....merita probate.
Briose cu branzeturi si seminteO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii