Somonul se spala si se aseaza pe foaia de aluat, se asezoneaza, se aseaza deasupra sparanghelul (daca este proaspat trebuie fiert in prealabil, daca este conservat clatim cu apa si este bun de utilizat)
Inchidem aluatul, ungem cu putina compozitie lapte ulei si presam bordurile. Ungem toata placintica si o dam la cuptor la 200 grade C cam 30 de minute.
Intre timp pregatin sosul, topim untul, asezonam, adaugam amidonul si stingem cu vinul alb, amestecand mereu sa nu se lipeasca.
Servim sosul caldut si somonul fierbinte. Pofta buna!
Nota: Puteti folosi alte legume ca: spanac (amestecat cu ou), dovlecei, in loc de sparanghel.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii