Cartofii se spala si se pun la fiert, in coaja, iar pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Dupa ce s-au fiert atat cartofii cat si pastele, se scurg de apa si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit, cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Cand incepeti sa amestecati produsele, alegeti un bol mai mare, asa incat sa puteti amesteca bine, la sfarsit, pt ca eu, am ales unul mai mic, iar spre sfarsitul operatiunilor, am pus totul in alt bol.
Peste cartofii, se pun pastele, reci si se amesteca bine. Dupa se pune tonul cu tot cu ulei.
Separat, ceapa se taie solzisori si se freaca in maini cu putin sare. Mai apoi se pune peste cartofi si restul. Se spala, se taie cuburi si se pun peste cartofi si rosiile.
Maslinele se scurg de zeama si se amesteca cu restul ingredientelor de mai sus. La sfarsit, se pun maioneza si sare si se amesteca bine.
Se lasa cel putin 15 minute, deoparte, asa incat, gusturile sa se imbine.
Pofta buna!
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii