Toaca usturoiul si apoi cu latul unui cutit striveste-l prin alunecare pe fundul de lemn. Pune-l intr-o piua si striveste in continuare, cu sare grunjoasa mare. Adauga ulei ca pentru o maioneza, firicel, pana cand volumul se tripleaza.
Pune prima lingura de otet si continua cu amestecatul, adauga in continuare ulei pana cand nu mai permite consistenta. In acest moment pune lingura de apa si ultima de otet. Daca arata ca o maioneza extrem de bine facuta si teapana, e gata. Daca nu, mai pune si amesteca ulei, pana cand consistenta este a unei maioneze solide.
Se poate face intr-un bol toata procedura dar in Delta piua de lemn este esentiala: se cara usor in bagajele din barca si este folosita si in alte scopuri. Trebuie sa fie cremoasa, alifioasa ca o maioneza de calitate.
Scoate bucatile de peste din ciorba fierbinte care va fi mancata dupa pestele cu mujdei. Aseaza-le pe farfurie, mamaliga de asemenea si incoroneaza cu mujdeiul gros. Mananca intai falcutele pestilor, care se racesc mai repede, apoi cotletul care incepe de la cap. La urma, carnea de la coada, fiind mai pronuntata la gust decat finetea carnii din jurul capului.
Cand arde gura, stinge-o cu ciorba in asteptare.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii