Paste cu ton

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste spirale
  • 2 conserve de ton
  • 200 g cascaval ras
  • delicat dupa gust
  • 20 ml ulei

Mod de preparare

Fierbem pastele dupa indicatiile producatorului, le strecuram si le punem intr-o cratita in care am adaugat uleiul, scurgem conservele de uleiul surplus, punem pestele maruntit, adaugam cascavalul si delicatul si le lasam pe foc pana acesta se topeste, amestecand in continuu (cca. 2 minute).

Pofta buna!
Se servesc cat sunt calde!

p.s se poate inlocui uleiul clasic cu cel din conserva! Celor care le place gustul mai accentuat de peste! :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate