Medalion de Sea Bass in Stil Mediteranean*

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • •Sea Bass 375 gr
  • •Inima de anghinare murata in ulei 120 gr
  • •Sparanghel verde 50 gr
  • •Rosii Cherry 20 gr
  • •Ulei de masline 80 ml
  • •Sare fina 2 5 gr
  • •Piper alb macinat 0 5 gr
  • •Rosii 35gr
  • •Lamai 30 gr
  • •Patrunjel 5 gr
  • •Busuioc 12 5 gr
  • •Migdale decojite prajite 10 gr
  • •Masline Kalamata 20 gr
  • •Usturoi 2 gr
  • •Patrunjel 5 gr

Mod de preparare

Modalitate de preparare:

-Sea Bass-ul filetat se soteaza (pe partea cu pielea), in ulei de masline, se adauga sare si piper alb macinat dupa care se introduce in cuptorul incalzit in prealabil la 1800C, in tava cu pergament, si se lasa la cuptor timp de 2 min

-Sparanghelul se curata si se blancheaza in apa cu bicarbonat de sodium pentru a isi pastra culoarea, dupa aprox. 1/5 min se scoate in apa rece cu gheata pentru a face soc termic

-Se ia o rosie cherry se cresteaza se blanchaza si se curata de pielita
-Inima de anghinare si sparanghelul verde se soteaza in ulei de masline cu sare si piper alb macinat

-Jumatate din cantitatea de anghinare se blendeaza pana se obtine un mousse fin si omogen
-Se pregateste sosul mediteranean compus din: ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper alb macinat, cubulete de rosii, usturoi pisat, busuioc, patrunjel tocat marunt, masline Kalamata si migdale decojite prajite

-Busuiocul pentru décor se blendeaza in ulei de maslina pana se obtine o compozitie omogena
Modalitate de prezentare:

-Se aseaza in centrul farfuriei moussul de anghinare, peste el se aseaza Medalionul de Sea Bass, preparatul se decoreaza cu sparanghel verde sote si inima de anghinare murata sote, rosii cherry si busuioc fresh

-Pentru a da un touch frantuzesc farfuriei se traseaza o linie cu pasta de busuioc blendata in ulei de masline

* By Executive Chef Joseph Hadad

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Haiose

Haiose

Haiose
Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen
Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii
Cele mai apreciate rețete
Afumatura la untura
1
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Turte cu ceapa verde, reteta de post - reteta simpla si rapida
4
Produse de panificatie si patiserie

Turte cu ceapa verde, reteta de post - reteta simpla si rapida

Turtele cu ceapa verde sunt preparate traditionale, constand in aluat subtire si fraged, presarat cu bucati delicate de ceapa...

Turte cu ceapa verde, reteta de post - reteta simpla si rapida
Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
5
Dulciuri

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
Parteneri
Prajitura cu foi de zahar ars
Culinar.RO

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Turta dulce
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia