Medalion de Sea Bass in Stil Mediteranean*

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • •Sea Bass 375 gr
  • •Inima de anghinare murata in ulei 120 gr
  • •Sparanghel verde 50 gr
  • •Rosii Cherry 20 gr
  • •Ulei de masline 80 ml
  • •Sare fina 2 5 gr
  • •Piper alb macinat 0 5 gr
  • •Rosii 35gr
  • •Lamai 30 gr
  • •Patrunjel 5 gr
  • •Busuioc 12 5 gr
  • •Migdale decojite prajite 10 gr
  • •Masline Kalamata 20 gr
  • •Usturoi 2 gr
  • •Patrunjel 5 gr

Mod de preparare

Modalitate de preparare:

-Sea Bass-ul filetat se soteaza (pe partea cu pielea), in ulei de masline, se adauga sare si piper alb macinat dupa care se introduce in cuptorul incalzit in prealabil la 1800C, in tava cu pergament, si se lasa la cuptor timp de 2 min

-Sparanghelul se curata si se blancheaza in apa cu bicarbonat de sodium pentru a isi pastra culoarea, dupa aprox. 1/5 min se scoate in apa rece cu gheata pentru a face soc termic

-Se ia o rosie cherry se cresteaza se blanchaza si se curata de pielita
-Inima de anghinare si sparanghelul verde se soteaza in ulei de masline cu sare si piper alb macinat

-Jumatate din cantitatea de anghinare se blendeaza pana se obtine un mousse fin si omogen
-Se pregateste sosul mediteranean compus din: ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper alb macinat, cubulete de rosii, usturoi pisat, busuioc, patrunjel tocat marunt, masline Kalamata si migdale decojite prajite

-Busuiocul pentru décor se blendeaza in ulei de maslina pana se obtine o compozitie omogena
Modalitate de prezentare:

-Se aseaza in centrul farfuriei moussul de anghinare, peste el se aseaza Medalionul de Sea Bass, preparatul se decoreaza cu sparanghel verde sote si inima de anghinare murata sote, rosii cherry si busuioc fresh

-Pentru a da un touch frantuzesc farfuriei se traseaza o linie cu pasta de busuioc blendata in ulei de masline

* By Executive Chef Joseph Hadad

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Kinder Bueno
1
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Negresa (III)
2
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
3
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Peste cu telina si sos de portocale
4
Mancaruri cu peste

Peste cu telina si sos de portocale

Peste cu telina si sos de portocale
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
5
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida

Acesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
Parteneri
Ciuperci in sos de rosii picant - de post
Bucataras.RO

Ciuperci in sos de rosii picant - de post

O mancare de post tare buna si gustoasa si e gata in maxim o jumatate de ora daca ai toate ingredientele la indemana si...

Ciuperci in sos de rosii picant - de post
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala