Se curata bine calamarii si se taie inele (rondele). Intr-un castron se amesteca pesmetul, parmezanul, usturoiul taiat bucati, patrunjelul si calamarii, bineinteles.
Se pune intr-o tava de cuptor uleiul si se adauga calamarii (inele).
Se dau la cuptorul incalzit la 180 de grade timp de 15min.
Se servesc calzi cu un contorn de salata verde.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaTrebuia sa fac si cu branza ca sunt la fel de bune.
Placinte ardelenesti cu branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii