Se spala vanata si dovlecelul, se taie in jumatate pe verticala si se franjureaza, apoi se asaaza intr-o tava in care am pus hartie cerata. Punem cap la cap bucata de vanata cu bucata de dovlecel si intrepatrundem feliie, apoi asezam intre felii cate o bucatica de rosie, o bucatica de costita, in asa fel incat sa iasa o armonie de culori.
Presaram condimente, presaram cascaval ras si turnam ulei de masline. Dam tava la cuptor la foc mare. Cand cascavalul s-a topit, este semn ca preparatul nostru este gata de servit.
Sa aveti pofta, dragilor!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii