Varza taiata dupa bunul plac, se opareste, cartoful taiat juleine foarte fin se prajeste in baie de ulei, cuscus si linte se fierb separat. Bulionul se foloseste cu sare si piper, si alte condimente daca vreti, pentru a obtine un sos in care inglobam cuscus-ul fiert.
Asezam pe farfurie varza peste care punem neglijent icrele negre, apoi cartofii peste care punem cuscus, si linte tot in combinatie cu varza. Se asezoneaza cu sare si piper.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii