Varza taiata dupa bunul plac, se opareste, cartoful taiat juleine foarte fin se prajeste in baie de ulei, cuscus si linte se fierb separat. Bulionul se foloseste cu sare si piper, si alte condimente daca vreti, pentru a obtine un sos in care inglobam cuscus-ul fiert.
Asezam pe farfurie varza peste care punem neglijent icrele negre, apoi cartofii peste care punem cuscus, si linte tot in combinatie cu varza. Se asezoneaza cu sare si piper.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii