Varza taiata dupa bunul plac, se opareste, cartoful taiat juleine foarte fin se prajeste in baie de ulei, cuscus si linte se fierb separat. Bulionul se foloseste cu sare si piper, si alte condimente daca vreti, pentru a obtine un sos in care inglobam cuscus-ul fiert.
Asezam pe farfurie varza peste care punem neglijent icrele negre, apoi cartofii peste care punem cuscus, si linte tot in combinatie cu varza. Se asezoneaza cu sare si piper.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii