Tocam varza julien, cu un cutit bine ascutit.
Turnam uleiul intr-o cratita, pornim focul si lasam sa se incinga putin.
Adaugam ceapa si lasam sa se caleasca putin, apoi punem varza, si o calim putin, pana se imoaie. Adaugam sucul de rosii, bulionul si apa. Amestecam bine, si lasam sa fiarba timp de 25-30 de minute pana se inmoaie bine varza.
La final, adaugam, condimentele, sare si piperul.
Oprim focul si adaugam mararul tocat. Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii