Cartofii se taie rondele f f subtiri si ceapa marunt (cubulete). Intr-o tigaie cu fund inalt se pun cartofii si ceapa impreuna la foc sa se prajeasca dar sa nu se arda. Intre timp batem ouale adaugand sarea. Dupa ce s-au prajit cartofii ii strecuram bine de ulei si ii punem in oua si amestecam usor.
Tot intro tigaie punem putin ulei chiar numai pe fundul acesteia lasam sa se incalzeacsa bine dupa care adaugam continutul de ou cu cartofi. Aceasta trebuie sa se faca la foc mediu sa nu se arda dedesupt. Cu o lingura de lemn plata presam pe marginea tigaii continutul, dupa 5 min cu o farfurie plata intoarcem tortilla si il punem in tigaia bine incinsa sa se faca si pe cealalta parte; bineinteles adaugam putin ulei pe tigaie ca si prima data.
Cand acesta sa facut o scoatem pe o farfurie plata. Mare grija cand o intoarceti. Pofta buna
Foarte buna si gustoasa - merita incercat!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii