Tocanita de Ceapa

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cepe
  • 4 buc rosii
  • 1 buc morcov
  • 3 catei de usturoi
  • o legatura marar
  • 1 pahar de ulei
  • otet
  • boia
  • zahar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste impreuna cu morcovul ras si cu boiaua. Cind ceapa s-a inmuiat, se adauga rosiile taiate marunt, otetul, zaharul, sarea, piperul si se lasa la fiert 10 minute.

La sfirsit, se adauga mararul tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc